Przygotowanie:
Filety śledziowe wyjąć z oleju, opłukać i włożyć do zimnej wody na około 15 minut. Następnie wyjąć z wody, osuszyć i pokroić w paski. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w plasterki. Żółty ser pokroić w paski. W przezroczystej misce układać przygotowanie składniki w następującej kolejności: połowę jajek, połowę żółtego sera, filety śledziowe, 4 łyżki majonezu, pozostałe jajka i na górę pozostały żółty ser. Gotową sałatkę schłodzić w lodówce.
Smacznego.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?