Impreza przygotowana głównie z myślą o właścicielach i pracownikach restauracji, pubów oraz hoteli wzbogacona jest wieloma atrakcjami dla wszystkich zainteresowanych kuchnią i pokrewnymi dziedzinami. Jutro o godz. 10. będzie można podziwiać tu owocowe arcydzieła mistrzów carvingu, a o 11.30 i 14.15 - barmański show Krzysztofa Drabika.
Na targach można dowiedzieć się, jak zostać sommelierem i co wprowadzić do menu, aby podbić serca klientów. Impreaz potrwa do piątku. Szczegółowy program w załączniku.
Ciekawskich pewnie zainteresuje informacja, że Henryk Wolicki i Beata Gubernat przygotowali przy wsparciu mistrzów: Marka Widomskiego i Krzysztofa Gawlika dwa dania:
Pierś kurczaka w sosie pomarańczowym z ryżem i bukietem warzyw oraz Łososia norweskiego z patelni w towarzystwie bukietu warzyw i ryżu.
Strefa Biznesu: Inflacja będzie rosnąć, nawet do 6 proc.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Ostra balanga Szwed po finale "TTBZ". Tak potraktowała prezenty od fanów [ZDJĘCIA]
- Dom reżysera wystawiony na sprzedaż za 1,5 miliona złotych. W tle rodzinny dramat
- Ile dać na komunię? Roksana Węgiel komentuje. Wspomniała o kopertach pieniędzy
- Skrzynecka WYLECI z "TTBZ"?! Mamy sensacyjne przecieki: "NIKT JEJ TAM NIE CHCE"