Składniki:
(1 porcja)- 2-3 liście sałaty, pomidor, ¼ małej cebuli, ½ puszki tuńczyka w sosie własnym, ¼ papryki, dressing: oliwa, ocet balsamiczny, sól, pieprz, natka pietruszki.
Wykonanie:
Sałatę porwać na kawałki, dodać pokrojonego w ćwiartki pomidora, posiekaną cebule, osączonego tuńczyka i pokrojoną paprykę. Składniki sosu zmiksować, polać nim sałatkę.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?