Już w kwietniu Międzynarodowy Konkurs Sztuki Kulinarnej i...

    Już w kwietniu Międzynarodowy Konkurs Sztuki Kulinarnej i Targi gastronomiczne

    Ula Sobol

    Nowiny

    Aktualizacja:

    Nowiny

    Już w kwietniu Międzynarodowy Konkurs Sztuki Kulinarnej i Targi gastronomiczne

    ©Archiwum organizatora

    Jeśli interesujesz się gotowaniem, lubisz dobrze zjeść i szukasz wyjątkowych produktów na stół wielkanocny, to wydarzenie jest skierowane do Ciebie! 7 i 8 kwietnia 2017 roku Telewizja Rzeszów na Żywo zaprasza do odwiedzenia Hotelu Bristol Tradition & Luxury w Rzeszowie oraz udziału w pierwszym na Podkarpaciu Międzynarodowym Konkursie Sztuki Kulinarnej, połączonym z Targami Dobrego Smaku, podczas których zaprezentowana zostanie szeroka oferta firm z branży gastronomicznej.
    Już w kwietniu Międzynarodowy Konkurs Sztuki Kulinarnej i Targi gastronomiczne

    ©Archiwum organizatora

    Międzynarodowy Konkurs Sztuki Kulinarnej odbędzie się w dwóch kategoriach: Kucharze: Uczeń/Amator (piątek) i Profesjonalista (sobota). Będą oni rywalizować o „Diamentową Patelnię”, nagrody pieniężne i rzeczowe.

    Współorganizatorami wydarzenia są: Procarpathia - Krzysztof Zieliński, Podkarpacka Akademia Kulinarna - Jacek Świerk oraz Ambasador Marki Podkarpackie Smaki i Kulinarnego Szlaku Podkarpacia - Marcin Purgacz.


    Podczas dwudniowego „show” będzie można zobaczyć wyróżniających się kucharzy z Polski i zagranicy rywalizujących w przygotowywaniu potraw. W godzinach 10:00 - 18:00 w piątek i sobotę na stoiskach wiodących firm z branży gastronomicznej, będzie można nabyć i zamówić świrze produkty na stół wielkanocny, wędliny, ciasta i inne. Stoiska wystawców zajmą niemal 500 metrów kwadratowych. Wstęp na wydarzenie jest bezpłatny.

    Chcąc wziąć udział w konkursie, należy zapoznać się z regulaminem i szczegółami zamieszczonymi na www.rzeszownazywo.pl oraz wysłać zgłoszenie na kulinarny@rzeszownazywo.pl

    Organizator zaprasza do współpracy firmy oferujące:
    - żywność (producenci: wędlin, przetworów mlecznych, produktów mrożonych, przypraw i innych)
    - sprzęt (wyposażenie kuchni, urządzenia kuchenne - małe i duże agd itp.)
    - inne (pozostałe elementy/produkty niezbędne w gastronomii)

    Komentarze

    Na razie brak komentarzy, Twój może być pierwszy.

    Najnowsze wiadomości

    Zobacz więcej

    Najczęściej czytane

    Polecamy

    Wideo