- Kiełbasa wiejska gospodarza to wyrób tradycyjny. A masarnia „Lubera” w Kolbuszowej powstała z zamiłowania do wielowiekowej polskiej tradycji wędliniarskiej. Nasze wyroby produkujemy w stu procentach z mięsa wieprzowego, bez konserwantów, według starych receptur i tradycji podkarpackiej wsi - zapewnia Dariusz Łuka, reprezentujący Podkarpacką Wytwórnię Wędlin Tradycyjnych w Kolbuszowej.
Strefa Biznesu: Zwolnienia grupowe w Polsce. Ekspert uspokaja
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Lara Gessler udzieliła wywiadu w majtkach! Znów zapomniała spodni? [ZDJĘCIA]
- Tak Węgiel zachowała się po przegranej w "Tańcu"! Jury musiało ją pocieszać
- Pyrkosz nie cierpiał Fitkau-Perepeczko. Cały plan słuchał, jak jej ubliżał
- Projektant załamuje ręce nad Cichopek. Apeluje, by zostawiła modę profesjonalistom