MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na kierunku bezpieczeństwo i produkcja żywności Państwowej...
fot. Tomasz Bielański

Langosze, syrnyky, kotlet kijowski. Kuchnie świata w Państwowej Wyższej Szkole Wschodnioeuropejskiej w Przemyślu [FOTO]

Na kierunku bezpieczeństwo i produkcja żywności Państwowej Wyższej Szkoły Wschodnioeuropejskiej w Przemyślu, odbyły się warsztaty kulinarne z udziałem studentów przyjeżdżających do PWSW w ramach programu Erasmus+. Studenci z Turcji i Węgier wraz ze studentami kierunku BiPŻ z Ukrainy oraz Polski przygotowali wspólnie wachlarz tradycyjnych dań. Spotkanie zatytułowane „Kuchnie Świata” rozpoczęły się wykładem, na którym zostały przedstawione w języku angielskim potrawy, które studenci zaplanowali przyrządzić. Zobacz także: Robert Makłowicz zdradza tajemnice idealnego grillowania: Marynaty są okropne i zmieniają smak tego, co chcemy zjeść

Zobacz również

Mateusz Morawiecki zachęcał w Opolu do głosowania na Michała Dworczyka w eurowyborach

Mateusz Morawiecki zachęcał w Opolu do głosowania na Michała Dworczyka w eurowyborach

Dzień Pacjentów Powiatowych w Siemianowicach Śląskich. ZOBACZ ZDJĘCIA

NOWE
Dzień Pacjentów Powiatowych w Siemianowicach Śląskich. ZOBACZ ZDJĘCIA

Polecamy

Ukraińcy celnicy szkolili się w Przemyślu, w filii Krajowej Szkole Skarbowości

Ukraińcy celnicy szkolili się w Przemyślu, w filii Krajowej Szkole Skarbowości

Zjadłam czereśnie i okazało się, że mam ciężką alergię. Oto, co się ze mną stało

Zjadłam czereśnie i okazało się, że mam ciężką alergię. Oto, co się ze mną stało

Czy wesele bez alkoholu może się udać? Zobacz, jak je zorganizować

Czy wesele bez alkoholu może się udać? Zobacz, jak je zorganizować