- Niektóre z zakładów mięsach w naszym kraju stosują metodę nastrzyku mięsa surowego, aby uzyskać przyrost wagi - zaznaczył. Technolog żywienia dr inż. Ilona Gałązka-Czarnecka doradziła w studiu programu m.in., gdzie kupować mięso i wędliny oraz po czym rozpoznać zepsuty produkt. - Surowe mięso bardzo szybko ulega zmianom. To jest produkt nietrwały - podkreśliła.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Dawno nikt nie wywołał takiego poruszenia jak Cielecka. To zasługa młodszego partnera
- Tak córka Marty Kaczyńskiej radzi sobie w Korei. Niesamowite, jak się zmieniła [FOTO]
- Prześledziliśmy przemianę włosów Majdana. Było ściernisko, a dziś jest San Francisco
- Peretti po raz pierwszy na mieście od śmierci syna. Poszła do knajpy gwiazd [FOTO]