Składniki:
- 2 kg ogórków
- 1 litr wody
- 1,5 szklanki cukru
- 1 szklanka octu
- 2 łyżki soli
- 2 łyżki miodu
Wykonanie:
ogórki umyć razem ze skórką, pokroić w plastry o grubości pół cm i napełnić nimi słoiki. Wodę zagotować z cukrem , octem, solą i miodem i gorącą zalewą zalać. Gotować krótko, tylko do zagotowania
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Słowa Justyny Kowalczyk rok po śmierci męża. Zdradziła, jak wygląda jej życie
- Maciej Dowbor drży o swoją pracę w Polsacie?! Wyjawił nam prawdę o swoich KREDYTACH
- Rafał Mroczek tworzy wymarzony dom. Będzie kosztować krocie [TYLKO U NAS]
- Andrzej Zieliński pocałował brata po śmierci. To stało się potem. "Trudno uwierzyć"