Składniki:
- 1 papryka zielona
- 1 papryka czerwona
- 1 łyżka octu balsamicznego białego
- 3 łyżki oliwy
- sól
Wykonanie:
Paprykę w całości zapiec na ruszcie. Strąki muszą być lekko brązowe. Następnie musimy je ostudzić. I ściągnąć skórkę oraz usunąć nasiona. Paprykę pokroić w paski.
W misce połączyć ocet, oliwę i sól. I wszystko razem z pokrojoną papryką wymieszać.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Kubicka na ostatniej prostej przed porodem. Takiej jej jeszcze nie widzieliście
- Izabela Trojanowska wywraca oczami na pytanie o wiek. Słusznie się oburzyła?
- Maciej Zakościelny przyznał się do uzależnienia. Wyznał wszystko przed kamerą
- Miliarder Omeny Mensah przebrał się za mandarynkę! Projektant gwiazd ocenia [ZDJĘCIA]