Składniki na dip do mięs z grilla
- kilka ćwiartek marynowanej papryki
- 2 ząbki czosnku
- 3 łyżki pikantnego keczupu
- sól, pieprz
- szczypta cukru
Wykonanie:
Paprykę kroimy w drobną kostkę.
Następnie mieszamy z przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
Dodajemy keczup.
Doprawiamy do smaku solą, cukrem i pieprzem.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Dorosły syn Grechuty uciekł z domu na dwa lata. Prawdę powiedział po jego śmierci
- Tak wyglądają nieznani uczestnicy "Rolnik szuka żony". Fani muszą sporo nadrobić...
- Syn Bachledy-Curuś poszedł z ojcem w miasto! Przypomina mamę? | ZDJĘCIA
- Daniel Martyniuk uciekł z Polski. Niewiarygodne, kto mu towarzyszy