Składniki:
- pieczarki o dużych kapeluszach (tyle, ile zjemy)
- masło
- świeży koperek
- sól
Wykonanie:
- Umyj i dokładnie oczyść pieczarki. Obetnij ogonki, zostawiając tylko kapelusze.
- Następnie wymieszaj masło (ważne, aby było miękkie) z posiekanym koperkiem i solą.
- Posmaruj dokładnie całe pieczarki przygotowaną masą.
- Owiń je w folię aluminiową i ułóż na ruszcie. Grilluj około 10 minut, co jakiś czas obracając.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Słowa Justyny Kowalczyk rok po śmierci męża. Zdradziła, jak wygląda jej życie
- Maciej Dowbor drży o swoją pracę w Polsacie?! Wyjawił nam prawdę o swoich KREDYTACH
- Rafał Mroczek tworzy wymarzony dom. Będzie kosztować krocie [TYLKO U NAS]
- Andrzej Zieliński pocałował brata po śmierci. To stało się potem. "Trudno uwierzyć"