Składniki:
- 4 duże, dojrzałe pomidory
- ser feta (1 opakowanie)
- szczypiorek
Wykonanie:
- Pomidory umyć, odkroić górną część i pokroić ją w drobną kostkę.
- Następnie w pomidorach wydrążyć dołek.
- Ser feta rozdrobnić widelcem, dodać pokrojone w kostkę pomidory z (górnej części) i pokrojony szczypiorek.
- Gotową masą faszerować przygotowane pomidory i każdy oddzielnie zawinąć w folię aluminiową.
Piec na grillu około 15-20 minut.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Smaszcz mówi o ślubie Cichopek i Kurzajewskiego, będą MIELI DZIECKO?! TYLKO U NAS
- Janina z "Sanatorium" OBNAŻA Tadeusza! Wciska gadżety z jej intymnymi zdjęciami?!
- W takich warunkach nie chce mieszkać Paulina Krupińska! Woli Warszawę | ZDJĘCIA
- Dawno niewidziana żona Kota na mieście. Tak się zachowują, gdy nikt nie patrzy