Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Zalety używania oleju konopnego w kuchni [WIDEO]

Ula Sobol, Dzień Dobry TVN/x-news
Maciąg zaproponowała przepisy na dania z dodatkiem oleju, takie jak humus z olejem konopnym, kuminem i pieczonymi warzywami, dressing z awokado i kolendry, z olejem konopnym oraz pesto z czosnku niedźwiedziego z olejem konopnym.
Maciąg zaproponowała przepisy na dania z dodatkiem oleju, takie jak humus z olejem konopnym, kuminem i pieczonymi warzywami, dressing z awokado i kolendry, z olejem konopnym oraz pesto z czosnku niedźwiedziego z olejem konopnym. Dzień Dobry TVN/x-news
Modelka Agnieszka Maciąg przedstawiła w "Dzień Dobry TVN" zalety używania oleju konopnego w kuchni. - Jednym z fantastycznych produktów żywnościowych, które wspaniale nam służą jest olej konopny. Ma niesamowitą ilość nienasyconych kwasów tłuszczowych, które są potrzebne, żeby dobrze funkcjonował między innymi nasz mózg, a także wzmacnia układ odpornościowy - zaznaczyła.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nowiny24.pl Nowiny 24