Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Co można przygotować z jarzębiny? [WIDEO]

Ula Sobol, Dzień Dobry TVN/x-news
Jarzębina to źródło witaminy C i beta-karotenu.
Jarzębina to źródło witaminy C i beta-karotenu. Dzień Dobry TVN/x-news
Jarzębina to źródło witaminy C i beta-karotenu. Jak ją wpleść w kulinaria? To bardzo proste. Maria i Jakub Paskowie przygotowali w kuchni "Dzień Dobry TVN" sok z jarzębiny, który można dodać do herbaty oraz konfiturę jarzębinową z dodatkiem gruszki, która sprawdzi się jako uzupełnienie polędwicy wieprzowej. Blogerzy przestrzegli również, że surowa jarzębina jest trująca. Jednak są sposoby na to, aby była jadalna. Co należy zrobić?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nowiny24.pl Nowiny 24